CONTENT PARTNERSHIP MET INTERLY DIGITAL AGENCY

Naam: Maarten van Heugten
Rol: Mede-eigenaar
Branche: Web Design & Development
Samenwerking met Punchline: 2021-heden

Waaruit bestaat de samenwerking tussen Interly en Punchline?
“Met ons bureau ontwikkelen we websites voor meer dan 250 klanten per jaar. Voor elke site zijn teksten nodig. En die moeten wel door een copywriter worden geschreven. Websites ontwerpen en ontwikkelen doen we als de beste, maar copywriting is een vak apart. Daar schakelen we Punchline voor in.”

Waarom schrijven jullie de teksten voor jullie klanten niet zelf?
“Als bedrijf moet je vooral doen waar je goed in bent. En het ook eerlijk toegeven als je iets niet kan. Dat is een van onze kernwaarden: brutale eerlijkheid. Teksten dragen direct bij aan meer omzet. Die moet je dus door een specialist laten schrijven.”

Je kunt als bureau toch ook de verantwoordelijkheid bij de klant leggen?
“Voor onze klanten zijn we een strategische partner op digitaal gebied. Dat betekent dat Interly bijdraagt aan de groei van bedrijven. We leveren dus een totaalpakket, daar hoort copywriting bij. En dat kan je als bedrijf zelf gaan doen, maar dan krijg je meestal niet het beste resultaat. Daarom geven we altijd aan dat we samenwerken met een partner op het gebied van copy.”

Betekent dit dat jullie Punchline altijd aanbevelen bij jullie klanten?

“Meestal wel. Het komt een enkele keer voor dat een bedrijf zelf een tekstschrijver in dienst heeft. Als we bij Interly een website ontwikkelen, bieden we copywriting diensten optioneel aan. Maar het komt ook regelmatig voor dat een klant maandelijks blogs, landingspagina’s of e-mails nodig heeft. In dat geval verwijzen we door naar de copywriters van Punchline.”

Over mij

Schrijven doe ik al zolang ik me kan herinneren. Het is letterlijk de vaardigheid waar ik het meest dankbaar voor ben. Goede copywriting is miljoenen waard. Binnen de marketing is het een element dat bedrijven maakt, of kraakt. Daarom is het mijn missie om jouw bedrijf te verkopen met woorden.

Ook goede teksten die omzet genereren?

Waarschijnlijk heb je nu nog steeds geen tijd en zin om te schrijven. Logisch want je hebt veel belangrijke zaken te doen. 
Laten we elkaar versterken, kies voor teksten die raken. Ik help je graag.